Blogger Facebook Twitter Flickr Issuu
L’actor i humorista Des Bishop viatja a sis zones o barris deprimits d’Irlanda per promoure tallers amb veïns aspirants a còmics. Cada programa mostra el barri, les històries dels personatges, els tallers de formació i la relació del còmic amb l’entorn. Al final, Des i 4 o 5 nous talents locals actuen en una mena de “Club de la Comèdia” en el mateix barri, davant d’amics i familiars dels que han assistit als tallers. La dura realitat del barri, les dificultats de les seves vides i riure’s de si mateixos són el centre de les bromes en les actuacions. El resultat és corrosiu, autèntic, divertit.

Algunes veus crítiques amb el programa deien que no hi havia cap intencionalitat per fer res per aquests barris deprimits sinó simplement instrumentalitzar-los per a l’espectacle de Des Bishop. També alguns polítics van criticar el show, amb la resposta airada de Des perquè fessin més per aquests barris en lloc de criticar el programa.

Joy In The Hood

© 1994-2012 MINIPUT, els continguts d'aquest website tenen una llicència CC-BY-SA | organitza i col·labora | web SPIP by Permanent