Blogger Facebook Twitter Flickr Issuu

3. Inscripcions
Fletxa Paraules al vent: Max Besora (MINIPUT 2006, Espanya)

Inscripcions

La inscripció al MINIPUT és gratuïta i l'entrada és lliure, però us agrairem que ompliu el formulari de inscripcions per tal de tenir un control sobre l'assistència.

LES INSCRIPCIONS SÓN GRATUÏTES. Malgrat no asseguren una cadira (perquè la gent no sol venir a totes les sessions i no podem saber a quines assistirà amb exactitud), sempre hi ha algun lloc a les 2 sales des d’on es poden veure les sessions. Les inscripcions ens són útils, en una època tan accelerada i de gran oferta, per enviar-vos 2 correus anuals recordant-vos: la programació (octubre) i el recordatori sobre la jornada (una setmana abans). També ho usem per saber quin tipus de públic hi assisteix.

Visiteu aquest enllaç per inscriure-us:

INSCRIPCIONS MINIPUT 2015

Les inscripcions són automàtiques, un cop hagueu omplert el formulari cliqueu a "enviar". No rebreu cap confirmació al correu electrònic, us ha d’aparèixer un avís en pantalla de "resposta enviada", això vol dir que us heu inscrit amb èxit.

Gràcies!

© 1994-2012 MINIPUT, els continguts d'aquest website tenen una llicència CC-BY-SA | organitza i col·labora | web SPIP by Permanent