Blogger Facebook Twitter Flickr Issuu

1. Edició 2017
Fletxa Portbou (MINIPUT 2007, Espanya)

Edició 2017

El MINIPUT és l'única mostra de televisió de qualitat de l'Estat. La 23a edició es celebrarà el dissabte 25 de novembre de 2017 de 10.00 a 21.00h al CCCB.

(CAT)
PREPARATS PER A LA TELE-TERÀPIA

El MINIPUT posa a l’abast de tots els professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en la televisió un model de televisió de qualitat viu, i ho fa mostrant, d’una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure en l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i oferint, d’altra banda, un tast dels programes o temes més destacats de les cadenes locals i autonòmiques, així com d’aquells projectes audiovisuals que utilitzen Internet com a mitjà de difusió.

La mostra tornarà a celebrar-se al Teatre del CCCB en una jornada maratoniana (de 10.00 a 21.00 hores) el dissabte 25 de novembre del 2017. Barcelona serà, de nou, l’únic escenari del nostre país on es presenten programes i es faciliten debats i trobades entre professionals i estudiosos de la televisió pública de qualitat d’arreu del món.

Si teniu qualsevol dubte o voleu demanar més informació sobre el MINIPUT 2017, truqueu-nos al 93 542 24 92. Per a qüestions més específiques podeu escriure un correu electrònic a Ia coordinadora del MINIPUT, a l’adreça següent: ingrid.guardiola@gmail.com.

Recordeu que per assistir al MINIPUT 2017 és recomanable que empleneu i ens envieu la inscripció gratuïta que trobareu a www.miniput.cat.

Seguiu-nos al Facebook: https://www.facebook.com/miniput
Al Twitter: @MINIPUTBCN
Al Flickr: http://www.flickr.com/people/miniput/
http://www.flickr.com/photos/miniput02
Al blog: http://miniput.blogspot.com.es/
A Internet: http://www.miniput.cat/

PROGRAMA. Decarrega-te’l CLICANT AQUÍ :

Tots els programes s’emetran en V.O. subtitulada a l’anglès.

(CAST)
PREPARADOS PARA LA TELE-TERAPIA

El MINIPUT pone al alcance de todos los profesionales, estudiantes, profesores, investigadores e interesados en la televisión un modelo de televisión de calidad vivo, y lo hace mostrando, por un lado, programas arriesgados, innovadores y de servicio público de las televisiones de todo el mundo con una selección de lo mejor que se ha podido ver en la última edición de INPUT (International Public Television Screening Conference); y ofreciendo, por otro lado, una cata de los programas o temas más destacados de las cadenas locales y autonómicas, así como de aquellos proyectos audiovisuales que utilizan Internet como medio de difusión.

La muestra volverá a celebrarse en el nuevo Teatro del CCCB con una jornada maratoniana (de 10.00 a 21.00 horas) el sábado 25 de noviembre de 2017. Barcelona será, de nuevo, el único escenario de nuestro país donde se presentan programas y se facilitan debates y encuentros entre profesionales y estudiosos de la televisión pública de calidad de todo el mundo.

Si tiene cualquier duda o desea pedir más información, puede llamarnos al 93 542 24 92. Para cuestiones más específicas puede mandarle un correo electrónico a la coordinadora del MINIPUT, a la siguiente dirección: ingrid.guardiola@gmail.com.

Recuerde que para asistir al MINIPUT 2017 es recomendable rellenar y mandarnos la inscripción gratuita que encontrará en www.miniput.cat

Síguenos en Facebook: https://www.facebook.com/miniput
En Twitter: @MINIPUTBCN
En Flickr: http://www.flickr.com/people/miniput/
http://www.flickr.com/photos/miniput02
En el blog: http://miniput.blogspot.com.es/
En Internet: http://www.miniput.cat/

PROGRAMA. Descárgatelo CLICANDO AQUÍ :
Todos los programas se emitirán en V.O. subtitulada al inglés.

© 1994-2012 MINIPUT, els continguts d'aquest website tenen una llicència CC-BY-SA | organitza i col·labora | web SPIP by Permanent