Blogger Facebook Twitter Flickr Issuu

1. Edició 2018
Fletxa

Edició 2018

El MINIPUT és l'única mostra de televisió de qualitat de l'Estat. La 24a edició se celebrarà el dissabte 1 de desembre de 2018 de 10.00 a 21.00h al CCCB.

( CAT )
BUSCANT NOUS MITES TELEVISIUS

El MINIPUT posa a l’abast de tots els professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en la televisió programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure en l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i oferint, d’altra banda, un tast dels programes o temes més destacats de les cadenes locals i autonòmiques, així com d’aquells projectes audiovisuals que utilitzen Internet com a mitjà de difusió.

La mostra tornarà a celebrar-se al Teatre del CCCB en una jornada maratoniana (de 10.00 a 21.00 hores) el dissabte 1 de desembre del 2018. Barcelona serà, de nou, l’únic escenari del nostre país on es presenten programes i es faciliten debats i trobades entre professionals i estudiosos de la televisió pública de qualitat d’arreu del món.

Si teniu qualsevol dubte o voleu demanar més informació sobre el MINIPUT 2017, truqueu-nos al 93 542 24 92. Per a qüestions més específiques podeu escriure un correu electrònic a Ia coordinadora del MINIPUT, a les adreces següents: ingrid.guardiola@gmail.com, miniput.bcn@gmail.com.

Recordeu que per assistir al MINIPUT 2018 és recomanable que empleneu i ens envieu la inscripció gratuïta que trobareu a www.miniput.cat.

Seguiu-nos al Facebook: https://www.facebook.com/miniput
Al Twitter: @MINIPUTBCN
Al Flickr: http://www.flickr.com/people/miniput/
http://www.flickr.com/photos/miniput02
Al blog: http://miniput.blogspot.com.es/
A Internet: http://www.miniput.cat/

PROGRAMA. Consulta’l en PDF CLICANT AQUÍ :

Tots els programes s’emetran en V.O. subtitulada a l’anglès.

10:00h Presentació

10.15h
GROTESCO
Suècia, 30 min., comèdia política, SVT
Amb la presència de Michael Lindgren (director)
Presenta: Àngel Leiro (realitzador)
El 2015 Europa va veure una enorme afluència de refugiats com a conseqüència de la guerra a Síria i d’altres conflictes. Els refugiats venien de Turquia a Grècia, amb vaixell, desplaçant-se a peu, per carreteres i amb tren cap als països més rics i oberts del continent. La gran afluència de refugiats va crear molta tensió en les societats europees, reforçant l’opinió populista nacionalista, però també va mobilitzar la societat civil en moviments solidaris d’ajuda i de suport. El grup suec de comèdia Grotesco ha creat un breu musical sobre aquest període, des de la perspectiva de la política i l’opinió pública sueca. Grotesco va ser escollit com el millor programa d’humor polític produït a Suècia el 2017. El programa aborda la qüestió dels vols massius de Síria el 2015 i com Suècia i els altres països europeus ho van gestionar. Pot l’humor, sota la façana del musical, abordar un tema tan seriós? Aquest és el primer capítol d’una sèrie de vuit parts, que tracta diversos temes relacionats amb la societat sueca.

11.00h
OLD PEOPLE’S HOME FOR 4 YEAR OLDS
Anglaterra, 50 min., infotainment, Channel 4
Amb la presència de Murray Boland, Director Creatiu de CPL Productions Presenta:Laia Servera (directora d’Info K, TV3)
Aquest format aborda una de les qüestions més urgents de la societat. L’aïllament social és un dels majors problemes als que s’enfronten les persones grans. Aquesta solitud, combinada amb l’avorriment i la inactivitat, té un impacte severament negatiu en la seva salut, benestar i esperança de vida. Si els nens de 4 anys i els ancians de 84 anys treballen i juguen junts, millorarà la salut i la felicitat d’aquests? Deu preescolars reben onze pensionistes a la seva classe al llarg de sis setmanes per intentar millorar dramàticament la salut i el benestar de les comunitats jubilades. Els voluntaris comparteixen activitats diàries dissenyades per un equip d’experts que mesuren i analitzen el progrés físic i mental de la gent gran. Els resultats al final de l’experiment són extraordinaris, amb canvis significatius en el benestar físic, social i emocional dels més vells.

12.10h
TOKYO BLACK HOLE
Japó, 50 min., documental, NHK
Presenta: Endika Rey (Tecnocampus Mataró)
Tòquio és coneguda com una de les ciutats més ordenades del món, però fa 72 anys, quan la Segona Guerra Mundial acabava de finalitzar, era un lloc sense llei on la gent es movia per la necessitat. Per veure què passava a Tòquio els dotze mesos següents del final de la guerra, la NHK va analitzar més de 100.000 pàgines de documents desclassificats de la CIA i va estudiar dotzenes d’hores d’imatges de particulars descobertes recentment i d’altres gravades per l’ocupació nord-americana. En aquest documental un jove japonès del segle XXI, Takeshi, viatja al Tòquio de 1945. Les punteres tècniques de composició de vídeo situen a l’actor dins de les imatges en pel·lícules antigues, donant als espectadors una experiència immersiva. Prima el mercat negre que havia sorgit a la ciutat en ruïnes, la gent es submergeix en negocis il·lícits per sobreviure, moltes dones solament poden alimentar les seves famílies treballant com a prostitutes, els homes treballen per bandes de Yakuza... mentre un centenar de persones moren de fam cada mes. En paral·lel, les famílies de les forces d’ocupació viuen de luxe. La pel·lícula revela com les persones desesperades d’una ciutat en ruïnes van posar els fonaments de la capital japonesa d’avui.

13.10h
OUTPUT FOR INPUT (60-70 min.) Introdueix: Paco Escribano (Minoria Absoluta)
Selecció i presentació de Stefano Semeria, cap del Departament d’Audiències Joves de la SRF (Suïssa)
Hi ha programes televisius que mereixen ser descoberts, alguns són pioners en els seus formats, d’altres en idees, temes o innovacions tecnològiques, mentre que d’altres desapareixeran ràpidament. Stefano Semeria presenta la seva personal selecció basada en l’excel·lència creativa o de continguts, les seves visions estratègiques o la seva varietat programàtica. Es tracta d’una ocasió única per veure programes inspiradors que sorprendran al públic del MINIPUT.

14.20h
NATIONAL BIRD
Estats Units, 92 min., documental, PBS, produït per Errol Morris i Wim Wenders
Presenta: Joan Úbeda (Mediapro)
Gràcies a Wikileaks (2006) i després de Snowden (2013) i Manning (2010), tots ens hem familiaritzat amb el terme whistleblowers (alertadors); es tracta de persones que treballen en sectors privats, però sobre tot públics, que alerten sobre accions fraudulentes. En aquest documental produït pels influents Errol Morris i Wim Wenders, tres denunciants trenquen el silenci al voltant de la secreta guerra de drones nord-americana. Amb el pes de la culpa per haver participat en l’assassinat de persones anònimes en països estrangers, dues dones valentes i un analista retirat que connecta amb un antic analista de la NSA (Agència de Seguretat Nacional), decideixen arriscar les conseqüències i parlar.

16.00h
GONE MOM
Corea del Sud, 42 min., reality, EBS
Presenta: Mercè Oliva (UPF)
De vegades ser mare és una tasca impossible: Treballs incessants, marits despreocupats, cura dels nens en les diferents fases, estrès laboral i molt més. Les mares són filles precioses, amigues lleials, sòcies de confiança i somiadores, però sovint els membres de la família ho obliden. Gone mom ofereix llibertat a aquestes mares. Es tracta d’un docu-reality que mostra a una mare que gaudeix d’un moment de la seva vida mentre els membres de la família intenten sobreviure durant la seva absència. El programa ofereix 1.000 dòlars a una mare anònima perquè s’escapi de casa i se’ls gasti en allò que m’és desitja. En aquest episodi, Jung Eun Joo, mare de quatre fills, està sobrecarregada amb les tasques domèstiques i el seu marit, Kang Gun Il, és més un nen que un pare. La senyora Jung escapa mentre van a un càmping familiar. L’espectador observa tot el procés a través d’un equip de gravació i de càmeres ocultes. En un plató de televisió, la família i els amfitrions del programa comenten tot el que va passar durant aquells surrealistes dies.

17.00h
HUMAN SMUGGLERS
Dinamarca, 59min., documental, DR
Presenten: Matilde Delgado i Elisabet Cabeza (UAB)
Amb la presència de Poul-Erik Heilbuth (director)
Per primera vegada, els contrabandistes de persones humanes revelen els secrets del seu comerç. El documental ofereix una imatge real i única, des de dins, d’una indústria que ha generat milions a partir de traficar amb immigrants a Europa. Quan els polítics europeus prometen posar fi a l’afluència il·lícita i no controlada de immigrants, al que s’enfronten és a aquestes màfies. El documental mostra com opera una de les agències de viatges més grans del contraban humà mundial. Oferir acords de viatge a mida per a particulars i grups segons el seu potencial financer o produir documents falsos, treballar junts, competir, establir xarxes i barrejar-se com en altres indústries, només que aquí es fa sota la pressió de ser un negoci il·legal.

18.20h
PRIMARY HELL
Països Baixos, 25 min., sèrie de comèdia, Avrotros
Presenta: Francesc Escribano (Minoria Absoluta)
Aquesta comèdia seriada posa l’èmfasi en la dinàmica dels pares i professors i la batalla que duen a terme a escola primària, un escenari ben conegut i molt familiar, però també un món absurd. L’escola primària és una mini-societat excepcional amb les seves pròpies regles, de vegades ben estranyes. La Hannah, recentment divorciada, i la seva filla Floor arriben a una nova escola on es veuran arrossegades al frenesí de la política de l’escola. No hi ha cursos d’integració, així que, a base de prova i error, Hannah intenta dominar les lleis no escrites d’aquest nou espai tan important per a la seva nova vida.

19.00h
TAGGEDFILM.NL
Països Baixos, 12 min., drama, NPO 3Lab
Presenta: Miquel Garcia (TV3)
Es tracta d’un curtmetratge sobre la dolça intimitat i el poder destructiu dels mitjans de comunicació social, a través de la pantalla d’un telèfon intel·ligent. #tagged és la història d’Elise, una noia de 14 anys i el seu telèfon mòbil. Veiem com el contingut que publica en diferents gestos de mitjans socials se li escapa del seu control. El seu telèfon passa de ser el seu millor amic al seu pitjor enemic. A través del format de «televisió vertical», veiem 24 hores de la seva vida només a través del seu telèfon intel·ligent.

19.15h
GIVE US A BREAK!
Japó, 49 min., entertainment show, NHK
Presenta: Montse Armengou (directora de Sense Ficció, TV3)
Aquest spin-off de The Barrier Free Variety Show (que es va poder veure al MINIPUT), va més enllà del seu predecessor. Es tracta d’una forma d’entreteniment lliure de barreres en què 100 persones amb discapacitat participen en una discussió honesta i animada amb gent coneguda de la televisió japonesa. La primera edició es va emetre al desembre de 2016. Aquesta segona edició demana a la gent què creuen que han de fer en determinades situacions que involucren persones amb discapacitat. La discussió pren la forma d’un qüestionari, sovint humorístic, en què els convidats responen a les preguntes amb més o menys èxit. L’equip de producció està format per una mescla de persones amb discapacitat i sense discapacitat, cosa que dota al programa d’un gran realisme i honestedat. En el període previ als Jocs paralímpics de Tòquio de 2020, l’espectacle desperta la consciència i anima als espectadors a intentar construir un futur lliure de barreres.

20.15h-21.00h
TELEVISIÓ Z: TORNEN LES JOVES AUDIÈNCIES?
Introducció: Ingrid Guardiola (coordinadora del MINIPUT)
Presenta i modera: Judith Colell (Universitat Ramon Llull-Blanquerna)
Convidats: David Barragan (director de Del twist al tuit), Ernest José Sorrentino (subdirector de continguts de À Punt), Joan Carles Martorell (director d’IB3), Joan Porcel (director de Samantha Hudson), Aida Torrent i Albert Baquero (directora i productor d’Oh My Goig), Sergi Vicente (director de betevé), Daniel Madjody i Alicia Álvarez (productora de El Bloque)

A partir dels projectes:
Del twist al tuit (À Punt TV, València): Les tensions generacionals ja no són el que eren.
Samantha Hudson , Entusiastes i nova ficció (IB3, Mallorca): La narrativa documental de la generació Z, transmèdia i ficcions dirigides a un públic jove que no paren de triomfar.
Oh My Goig (betevé, Barcelona): Educació sexual en un format que desborda la televisió per anar a les aules i se’n va dels tòpics, també en matèria de gènere televisiu.
El Bloque (internet): La Edad de Oro d’una nova generació on l’avantguarda musical es dissemina a internet com a mitjà.

(CAST)
BUSCANDO NUEVOS MITOS TELEVISIVOS

El MINIPUT pone al alcance de todos los profesionales, estudiantes, profesores, investigadores e interesados en la televisión programas arriesgados, innovadores y de servicio público de las televisiones de todo el mundo con una selección de lo mejor que se ha podido ver en la última edición de INPUT (International Public Television Screening Conference); y ofreciendo, por otro lado, una cata de los programas o temas más destacados de las cadenas locales y autonómicas, así como de aquellos proyectos audiovisuales que utilizan Internet como medio de difusión.

La muestra volverá a celebrarse en el nuevo Teatro del CCCB con una jornada maratoniana (de 10.00 a 21.00 horas) el sábado 1 de diciembre de 2018. Barcelona será, de nuevo, el único escenario de nuestro país donde se presentan programas y se facilitan debates y encuentros entre profesionales y estudiosos de la televisión pública de calidad de todo el mundo.

Si tiene cualquier duda o desea pedir más información, puede llamarnos al 93 542 24 92. Para cuestiones más específicas puede mandarle un correo electrónico a la coordinadora del MINIPUT, a las siguientes direcciones: ingrid.guardiola@gmail.com, miniput.bcn@gmail.com.

Recuerde que para asistir al MINIPUT 2018 es recomendable rellenar y mandarnos la inscripción gratuita que encontrará en www.miniput.cat

Síguenos en Facebook: https://www.facebook.com/miniput
En Twitter: @MINIPUTBCN
En Flickr: http://www.flickr.com/people/miniput/
http://www.flickr.com/photos/miniput02
En el blog: http://miniput.blogspot.com.es/
En Internet: http://www.miniput.cat/

PROGRAMA. Consúltalo en PDF CLICANDO AQUÍ :
Todos los programas se emitirán en V.O. subtitulada al inglés.

10.00h Presentación del acto
10.15h GROTESCO
Suecia, 30 min., comedia política, SVT
Con la presencia de Michael Lindgren (director)
Presenta: Àngel Leiro

En 2015 Europa vio una enorme afluencia de refugiados como consecuencia de la guerra en Siria y de otros conflictos. Los refugiados iban de Turquía a Grecia en barco, desplazándose a pie por carreteras y en tren hacia los países más ricos y abiertos del continente. La grande afluencia de refugiados creó mucha tensión en las sociedades europeas, reforzando la opinión populista nacionalista, pero también movilizó la sociedad civil en movimientos solidarios de ayuda y apoyo. El grupo sueco de comedia Grotesco ha creado un breve musical sobre este periodo, desde la perspectiva de la política y la opinión pública sueca. Grotesco fue escogido como el mejor programa de humor político producido en Suecia en 2017. El programa aborda la cuestión de los vuelos masivos de Siria en 2015 y como Suecia y otros países europeos lo gestionaron. ¿Puede el humor, bajo la fachada musical, abordar un tema tan serio? Este es el primer episodio de una serie de ocho partes, que trata varios temas relacionados con la sociedad sueca.

11.00h
OLD PEOPLE’S HOME FOR 4 YEAR OLDS
Inglaterra, 50 min., infotainment, Channel 4
Con la presencia de Murray Boland, Director Creativo de CPL Productions Presenta: Laia Servera (directora del Info K, TV3)
Este formato aborda una de las cuestiones más urgentes de la sociedad. El aislamiento social es uno de los mayores problemas a los que se enfrentan las personas mayores. Esta soledad, combinada con el aburrimiento y la inactividad, tiene un impacto severamente negativo en su salud, bienestar y esperanza de vida. Si los niños de 4 años y los ancianos de 84 trabajan y juegan juntos, ¿mejorará su salud y felicidad? Diez preescolares reciben once pensionistas en su clase a lo largo de seis semanas para intentar mejorar dramáticamente la salud y el bienestar de las comunidades jubiladas. Los voluntarios comparten actividades diarias diseñadas por un grupo de expertos que miden y analizan el progreso físico y mental de la gente mayor. Los resultados al final del experimento son extraordinarios, con cambios significativos en el bienestar físico, social y emocional de los ancianos.

12.10h
TOKYO BLACK HOLE
Japón, 50 min., documental, NHK
Presenta: Endika Rey (Tecnocampus Mataró)
Tokyo es conocida como una de las ciudades más ordenadas del mundo, pero hace 72 años, cuando la Segunda Guerra Mundial acababa de finalizar, era un lugar sin ley donde la gente se movía por necesidad. Para ver qué pasaba en Tokyo a lo largo de los doce meses que siguieron el fin de la guerra, la NHK analizó más de 100.000 páginas de documentos desclasificados de la CIA y estudió docenas de horas de imágenes de particulares, descubiertas recientemente, y otras grabadas por la ocupación norte americana. En este documental un joven japonés del siglo XXI, Takeshi, viaja al Tokyo de 1945. Las punteras técnicas de composición de video sitúan al actor dentro de las imágenes en películas antiguas, dando a los espectadores una experiencia inmersiva. Prima el mercado negro que había surgido en la ciudad en ruinas, la gente se sumerge en negocios ilícitos para sobrevivir, muchas mujeres solo pueden alimentar a sus familias trabajando como prostitutas, los hombres trabajan para bandas de Yakuzas… mientras cientos de personas mueren de hambre cada mes. En paralelo, las familias de las fuerzas de ocupación viven de lujo. La película revela cómo las personas desesperadas de una ciudad en ruinas van poniendo los fundamentos de la capital japonesa de hoy.

13.10h
OUTPUT FOR INPUT (60-70 min.)
Introduce: Paco Escribano (Minoria Absoluta)
Selección y presentación de Stefano Semeria, jefe del Departamento de Audiencias Jóvenes de la SRF (Suiza)

Hay programas televisivos que merecen ser descubiertos: algunos son pioneros en sus formatos, otros en ideas, temas o innovaciones tecnológicas; mientras que otros desaparecen rápidamente. Stefano Semeria presenta su personal selección basada en la excelencia creativa o de contenidos, sus visiones estratégicas o su variedad programática. Se trata de una ocasión única para ver programas inspiradores que sorprenderán al público del MINIPUT.

14.20h
NATIONAL BIRD
Estados Unidos, 92 min., PBS, producido por Errol Morris y Wim Wenders
Presenta: Joan Úbeda (Mediapro)
Gracias a Wikileaks (2006) y después de Snowden (2013) y Manning (2010), todos nos hemos familiarizado con el término whistleblowers (alertadores); se trata de personas que trabajan en sectores privados, pero sobretodo en públicos, que alertan sobre acciones fraudulentas. En este documental, producido por los influyentes Errol Morris y Wim Wenders, tres denunciantes rompen el silencio en torno a la secreta guerra de drones norte americana. Con el peso de la culpa por haber participado en el asesinato de personas anónimas en países extranjeros, dos mujeres valientes y un analista retirado que conecta con un antiguo analista de la NSA (Agencia de Seguridad Nacional) deciden arriesgar las consecuencias y hablar.

16.00h
GONE MOM
Corea del Sur, 42 min., reality, EBS
Presenta: Mercè Oliva (UPF)
A veces ser madre es una tarea imposible: trabajos incesantes, maridos despreocupados, cura de los hijos en las distintas fases, estrés laboral y mucho más. Las madres son hijas preciosas, amigas leales, socias de confianza y soñadoras, pero a menudos los miembros de la familia lo olvidan. Gone mom ofrece la libertad a estas madres. Se trata de un docu-reality que muestra una madre que disfruta de un momento de su vida mientras los miembros de la familia intentan sobrevivir durante su ausencia. El programa ofrece 1.000 dólares a una madre anónima para que se escape de casa y se los gaste en los que más le apetezca. En este episodio, Jung Eun Joo, madre de cuatro hijos, está sobrecargada con las tareas domésticas y su marido, Kang Gun Il, es más un niño que un padre. La señora Jung escapa mientras van de camping familiar. El espectador observa todo el proceso a través de un equipo de grabación y de cámaras ocultas. En un plató de televisión, la familia y los anfitriones del programa comentan todo lo que va a pasar durante esos surrealistas días.

17.00h
HUMAN SMUGGLERS
Dinamarca, 59min., documental, DR
Con la presencia de Poul-Erik Heilbuth
Presenta: Matilde Delgado y Elisabet Cabeza (UAB)

Por primera vez, los contrabandistas de personas humanas revelan los secretos de su comercio. El documental ofrece una imagen real y única, desde dentro, de una industria que ha generado millones a partir de traficar con inmigrantes a Europa. Cuando los políticos europeos prometen poner fin a la afluencia ilícita y no controlada de inmigrantes, a lo que se enfrentan es a estas mafias. El documental muestra como opera una de las agencias de viajes más grandes del contrabando humano mundial. Ofrecer acuerdos de viajes a medida para particulares y grupos en función de su potencial financiero o como producir documentos falsos, trabajar juntos, competir, establecer redes y mezclarse como en otras industrias, solo que aquí se hace bajo la presión de ser un negocio ilegal.

18.20h
PRIMARY HELL
Países Bajos, 25 min., serie de comedia, Avrotros
Presenta: Paco Escribano (Minoria Absoluta)
Esta comedia seriada pone énfasis en la dinámica de los padres y profesores y la batalla que llevan a cabo en la escuela primaria, un escenario bien conocido y muy familiar, pero también un mundo absurdo. La escuela primaria es una mini-sociedad excepcional con sus propias reglas, a veces muy extrañas. Hannah, recientemente divorciada, y su hija Floor llegan a una nueva escuela donde se verán arrastradas al frenesí de la política de la escuela. No hay cursos de integración, así que, a base de prueba y error, Hannah intenta dominar las leyes no escritas de este nuevo espacio tan importante para su nueva vida.

19.00h
TAGGEDFILM.NL
Países Bajos, 12 min., drama, NPO 3Lab
Presenta: Miquel Garcia (TV3)
Tráiler: http://www.taggedfilm.nl/#trailerkijken Se trata de un cortometraje sobre la dulce intimidad y el poder destructivo de los medios de comunicación social, a través de la pantalla de un teléfono inteligente. #tagged es la historia de Elise, una chica de 14 años, y su teléfono móvil. Vemos como el contenido que publica en diferentes gestos de medios sociales se escapan de su control. Su teléfono pasa de ser su mejor amigo a su peor enemigo. A través del formato de «televisión vertical», vemos 24 horas de su vida solo a través de su teléfono inteligente.

19.15h
GIVE US A BREAK!
Japón, 49 min., entertainment show, NHK
Presenta: Montse Armengou (directora de Sense Ficció, TV3)
Este spin off de The Barrier Free Variety Show (que su pudo ver en el MINIPUT) va más allá de su predecesor. Se trata de una forma de entretenimiento libre de barreras en la que 100 personas con discapacidad participan en una discusión honesta y animada con gente conocida de la televisión japonesa. La primera edición se emitió en diciembre de 2016. Esta segunda edición pide a la gente qué creen que tienen que hacer en determinadas situaciones que involucran personas con discapacidad. La discusión toma la forma de un cuestionario, a menudo humorístico, donde los invitados responden a las preguntas con más o menos éxito. El equipo de producción está formado por una mezcla de personas con discapacidad y sin discapacidad, por lo que el programa tiene un gran realismo y honestidad. En el periodo previo a los Juegos Paralímpicos de Tokyo de 2020, el espectáculo despierta la consciencia y anima a los espectadores a construir un futuro libre de barreras.

20.15h-21.00h
TELEVISIÓN Z: ¿VUELVEN LAS JÓVENES AUDIENCIAS?
Introduce: Ingrid Guardiola (coordinadora del MINIPUT)
Presenta y modera: Judith Colell (Universitat Ramon Llull - Blanquerna) Invitados: David Barragan (director de Del twist al tuit), Ernest José Sorrentino (subdirector de contenidos de À Punt), Joan Carles Martorell (director de IB3), Joan Porcel (director de Samantha Hudson), Aida Torrent y Albert Baquero (directora y productor d’Oh My Goig), Sergi Vicente (director de betevé), Daniel Madjody y Alicia Álvarez (productora de El Bloque)

A partir de los proyectos:
• - Del twist al tuit (À Punt TV, Valencia): Las tensiones generacionales ya no son lo que eran.
• - Samantha Hudson (IB3, Mallorca): La narrativa documental de la generación Z llega a la televisión y a festivales de cine.
• - Oh My Goig (betevé, Barcelona): Educación sexual en un formato que desborda la televisión para ir a las aulas y se va de los tópicos, también en materia de género televisivo.
• - El Bloque (internet): La Edad de Oro de una nueva generación donde la vanguardia musical se disemina en Internet como medio.

© 1994-2012 MINIPUT, els continguts d'aquest website tenen una llicència CC-BY-SA | organitza i col·labora | web SPIP by Permanent